Bekijk foto's van Croddendijk 3 LETTELE
Bekijk foto's van Croddendijk 3 LETTELE
Bekijk foto's van Croddendijk 3 LETTELE
Open gallery
Fotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELEFotoés van Croddendijk 3 LETTELE

Croddendijk 3 7434 PM LETTELE

Verkocht onder voorbehoud

Uitgelichte kenmerken

  • 163 m3 wonen
  • 2227 m2 perceel
  • 2 slaapkamers
  • G Energielabel

Omschrijving

Uniek gelegen, landelijk én omgeven door bos met volledige privacy. Vrijstaande recreatiebungalow, solitair gelegen op een royale kavel van 2.227 m² eigen grond, zonder parkkosten. Dit is een werkelijk prachtige uitvalsbasis voor recreatief gebruik. De bungalow, gebouwd in 1974, is goed onderhouden en voorzien van een gashaard en gaskachel, een nette inbouwkeuken en een functionele badkamer. De fraai aangelegde tuin rondom de woning biedt een extra tuinhuis met separaat toilet, en biedt prachtige vergezichten over het omliggende landelijke gebied. De kavel is in volledige eigendom en ligt ruim vanaf de weg, wat zorgt voor extra rust en privacy. De nabijgelegen Hanzestad Deventer en de plattelandsdorpen Lettele, Okkenbroek en Bathmen zijn eenvoudig per fiets te bereiken.

Indeling bungalow: Entree met grote luifel, nette eetkeuken, hal met toilet, L-vormige woonkamer, en twee slaapkamers waarvan één met aangrenzende doucheruimte en inbouwkasten. Aangebouwde berging, buitenom bereikbaar, met aansluiting voor een wasmachine.

De gasvoorziening verloopt momenteel via een gastank op eigen terrein, maar er is de mogelijkheid om over te stappen op een aansluiting op het gasnet. Volledig elektrisch is hier uiteraard ook een optie.

Kenmerken

Prijs
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
bungalow
Soort bouw
vrijstaande woning
Bouwjaar
1974
Inhoud
163 m3
Woonoppervlakte
47 m2
Energielabel
G
Perceelgrootte
2227 m2
Ligging
aan bosrand
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Garage
geen garage
Status
Verkocht onder voorbehoud
TiaraID
SR100144

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?